Rövid ismertető

Kérjük tanulmányozza a bemutatót, hogy megismerkedjen a Tanárok és Tanulók oldalak jellegzetességeivel!

Please note, as a Teacher, you can Edit your Class. To Delete a Class and Student Accounts, please contact the administrator of the host of Eternal Echoes, and provide information about the name and code of the Class: info@skma.se

In accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR), we delete personal data that are no longer needed. Therefore, we will delete your account if you have not been active for three years.

Rövid tanári útmutató  |  Rövid tanulói útmutató  |  Hibaelhárítás

1. lépés: Hozza létre tanári adatlapját. Töltse ki a regisztrációs adatlapot.

 

2. lépés: A regisztráció után kapott emailben találja felhasználói nevét és bejelentkezési jelszavát. Nyissa meg a www.eternalechoes.org oldalt és jelentkezzen be. A bejelentkezés ikont az oldal jobb alsó sarkában találja meg.

3. lépés: Miután bejelentkezett, hozzáférést kap a a tanári útmutatóhoz és a tanári kezelőfelülethez a felső menüsorban.

4. lépés: Nevezze el az új osztályt, és kattintson az Új osztály létrehozása ikonra.

5. lépés: Másolja be a tanulói kódot és ossza meg tanítványaival. Kérje meg őket, hogy jelentkezzenek be és regisztráljanak vagy menjenek együtt végig a szükséges lépéseken, vagy ossza meg velük a linket  a Tanulói útmutatóhoz >>

Osztály szerkesztése

Használja a toll ikont az osztály szerkesztéséhez.

Oldalak aktiválása

A ki a listából a feladatokat, amelyeket tanítványainak meg kell oldania. Kiválaszthatja ezeket az új osztály létrehozásakor, vagy kattintson a toll ikonra a szerkesztéshez, majd válassza ki a feladatokat az osztálynak. Megjegyzés: Ha akkor frissíti a listát, amikor már a tanítványai elkezdtek dolgozni az oldalakon, akkor a korábban elküldött válaszaik elvesznek!

Osztályok és tanulók kezelése

A százalékszám az osztályban és az egyes tanulók által elküldött válaszok számát mutatja. Továbbá a (piros, sárga és zöld) zászlók azt jelzik, hogy hol tart az osztály a feladat elvégzésében. Kattintson a boríték ikonra, ha megjegyzést akar fűzni egy diák válaszához. A megjegyzést a megjelölt emailcímre küldjük.

Tanulói értesítő

Végigkövetheti, hogy az osztályok és a tanulók hol tartanaka feladat elvégzésében. Miután a tanuló minden válaszát elküldte az oldalon, beküldi a teljesített feladatot. Ön tanárként értesítést kap erről az emailcímére.

Elküldött válasz törlése

Ha azt szeretné, hogy diákja módosítsa válaszát, és újra beküldje feladatát, akkor kattintson a zöld pipára, és törölje az elküldött választ. Értesítse tanítványát, hogy a Feladat beküldése ikon ismét aktív a feladatlap alján!

1. lépés: Nyisd meg a www.eternalechoes.org oldalt és kattints a bejelentkezésre. A Bejelentkezés ikont az oldal jobb alsó sarkában találod majd.

2. lépés: Válaszd ki az Új tanuló, kérjük regisztrálj itt! ikont a Regisztrációs adatlap megnyitásához. A Bejelentkezéshez kattints az oldal jobb alsó sarkában található ikonra. Írd be az adataidat és a tanulói kódot. Válassz egy Felhasználónevet (egy szó) és egy Belépési Jelszót. Aztán kattints a Regisztráció ikonra!

Feladatok megtekintése

Használd a fület a feladat megtekintéséhez. Kattints a linkekre az oldalakon való navigáláshoz. A számjegyek jelzik a kérdések számát, és hogy mennyit végeztél el közülük.

Válaszok elküldése és szerkesztése

Kattints az ikonokra a válaszok elküldéséhez és szerkesztéséhez.

Feladat beküldése

Azzal, hogy minden kérdést megválaszoltál, elvégezted az oldalon levő feladatod. Kattints a Feladat beküldése ikonra tanárod értesítéséhez!